Kedvenc táblajátékaim a blogon

Táblajátékok

Táblajátékok

Még több online táblajáték

2015. szeptember 21. - Táblás Johnny

Már szó volt két játékról és a Malom és  Ki nevet a végén is jó játékok, de ezeken kívül még sok már hasonló és jobb táblajátékok is fellelhetők ezen a csodaszép honlapon. A játékoknak ugyebár a nevük onnan ered, hogy egy táblán játszunk velük, így ezen belül tényleg nagyon sokféle szabályrendszer épülhet fel. A játék kialakítsa függhet attól is, hogy bábukkal, golyókkal, kövekkel vagy épp kártyákkal játszunk.

A táblajátékok nagy rokonságban állnak a logikai játékokkal is, így az online játékok ezen részét is érdemes átböngészni, mert akiknek az egyik típus bejön annak jó eséllyel a másik is, legalábbis én mindkét verziót kedvelem. Elég csak megnézni a Click N Slide tili-toli játékot vagy épp a Blox Forever minden agytekervényt megmozgató fejtörőt és rájöttök miről is beszélek.

A bejegyzés trackback címe:

https://tablajatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr567806276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása